24.8.2018.

Westgate Shopping City Zagreb organizira Taste Croatia u najvećem shopping centru u Hrvatskoj te trećem najvećem u Europi. Cilj je ponuditi posjetiteljima domaće proizvode koji odgovaraju godišnjem dobu, koji su raznovrsni i koji se dolaze iz svih krajeva Lijepe naše. Izlagati će se sezonsko voće i povrće, a kroz cijelu godinu naravno domaći sirevi, vrhnje, mesni proizvodi te proizvodi koji imaju dulji rok trajanja poput vina, rakija i ulja. Planira se okupiti široka lepeza OPG-ovaca kako bi se mogla zadovoljiti potražnja kroz cijelu godinu.

Shopping centar osigurava prostor uz dogovor o potrebnim uvjetima (hladnjača npr.), a OPG-ovci su dužni platiti samo režije (sve skupa oko 2000 kuna za predviđeni prostor) koje bi dijelili međusobno. Osim toga, centar nudi prostor od 123 kvadrata što je dovoljno za 10-15 OPG-ovaca, a kasnije ga širimo na prostor pokraj od 360 kvadrata unutar kojega bi se organizirao i kutak za degustacije.

Osim što se na ovaj način omogućava plasman robe, navedeni projekt kroz koji se kupcima nudi domaća hrana, biti će predstavljen i kroz PR i marketing strategije, odnosno u budućnosti bi se projekt promovirao izvan Hrvatske, dok će svi dionici projekta u budućnosti imati priliku svoje proizvode plasirati unutar gastronomske ponude centra te tako postaviti direktnu vezu s potrošačima.

U ovom trenutku potrebno je utvrditi interes OPG-ovaca za sudjelovanje u ovom projektu. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u navedenom projektu Vaše podatke (ime/prezime/OPG/kontakt podatke) možete poslati na adresu:pavao.skoko.gavranovic@f-o.hr s naznakom: „Iskaz interesa za sudjelovanjem u projektu Taste Croatia“.